Van ontwerp tot montage

Het complete traject laten uitvoeren door Elan

afbeeldingIn het voortraject denken we mee over aspecten als wind- en sneeuwlasten, wind- en waterdichtheid, logistiek en de meest praktische uitvoerbaarheid van uw oplossing. Constructeurs en architecten kunnen altijd aankloppen voor adviezen en praktische tips. Als opdrachtgever en als aannemer heeft u in de voorfase één vast aanspreekpunt: de projectbegeleider. Korte lijnen, met duidelijke en betrouwbare afspraken

Elan Dak en Wand heeft vakkundige en enthousiaste mensen in dienst die op dat vlak geen uitdaging uit de weg gaan. Voor de montage geldt meer van hetzelfde. Onze eigen flexibele montageploegen werken snel en vakkundig. Daarbij kunnen zij putten uit een grote voorraad vlakke platen in de eigen Plaatzetterij zodat snelheid en flexibiliteit op de bouwplaats gewaarborgd zijn.

Kwaliteit gewaarborgd dankzij maatwerk en certificering

De afwerking bepaalt de esthetische uitstraling van dak en wand beplating. Alle hulpstukken cq.  Afwerklijsten worden op maat gemaakt in onze eigen plaatzetterij. Een uiterst modern machinepark en goed opgeleide mensen zorgen ervoor dat maatafwijkingen minimaal zijn.

Elan BV is VCA gecertificeerd en onze werkzaamheden in het hele bedrijf voeren wij uit onder de strengste veiligheidsnormen. Dit waarborgt voor u de kwaliteit en onze bijdrage aan uw succes.

Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op

Of u nu aannemer, architect, staalbouwer, institutionele belegger ,particulier of beplatingsbedrijf bent, naast technisch hoogstaande kwaliteit en vakkundige montage spelen energiebesparing en efficiëntie door  montagetechnieken een doorslaggevende rol. Dat is uw reden om te kiezen voor dak- en wandsystemen van Elan in Varsseveld. Wilt u weten hoe dat werkt bij daksystemen, wandsystemen en dakbedekking? Neem dan vandaag nog contact met ons op!