Werkwijze

Weten waar u aan toe bent

elan-dak-en-wand-3Helder, duidelijk en vooraf gecommuniceerd. Wanneer u Elan BV als uw partner kiest voor uw daksystemen, wandsystemen, dakbedekkingen of vanwege onze plaatzetterij dan weet u vooraf waar u aan toe bent.

Van ontwerp tot productie

Het ontwerp maken wij samen met u of voor u, direct gevolgd door gedetailleerde tekeningen die direct toepasbaar zijn in de bouw. Bij de werkvoorbereiding selecteren wij de juiste materialen met de beste levertijd en prijs. Produceren doen wij deels in eigen beheer in onze eigen plaatzetterij, deels houden wij voor u voorraad en bij speciale projecten kopen wij kostenefficiënt voor u in.

Montage

Onze eigen flexibele en vakkundige montageploegen verzorgen de montage of constructie snel en deskundig. Onze deskundige projectleiders houden hierbij nauwlettend toezicht en grijpen wanneer nodig tijdig in. Zij zijn uw aanspreekpunt tijdens de bouw.

Optimale kwaliteit en service

Als overlegpartner hebben we een reputatie hoog te houden: alleen zo kunnen we rekenen op duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn niet alleen architecten, aannemers of utiliteitsbouwers. Ook particulieren, industrie en winkelbedrijven vinden hun weg naar Elan Varsseveld. Voor ons geldt dat de kwaliteit continu moet zijn, zelfs als we snel moeten schakelen. Dit wil zeggen: hoe klein of groot de opdracht ook is, onze medewerkers streven naar de hoogste kwaliteit producten en een optimale dienstverlening.